Kreativ grafiker søges

Down The Drain Group er en af Danmarks største kommercielle koncert- og festivalarrangører. Med 25 heltidsansatte, en større række projektansatte og en årlig omsætning på den anden side af 350 millioner kr. er virksomheden også en af de hurtigst ekspanderende inden for området herhjemme. Down The Drain Group er en stor og spændende arrangør i det danske kultur- og musikmiljø, der er kendetegnet af mange aktører og megen bevågenhed.

Virksomheden producerer og afvikler nogle af Danmarks største festivaler NorthSide og Tinderbox samt HAVEN i København. I Down The Drain Groups selskab Beatbox Entertainment produceres årligt omkring 250 enkeltstående koncerter. Beatbox Entertainment er en af Danmarks største koncertarrangører med primært internationale kunstnere, store som små.

Som led i virksomhedens professionaliseringsstrategi søges nu en kreativ og kvalitetsbevidst grafiker.

Med reference til marketingchefen bliver du ansvarlig for at udarbejde marketingmaterialer af høj kvalitet inden for de givne retningslinjer og deadlines. Du vil primært blive ansvarlig for produktionsopgaver, hvor du producerer og tilpasser musikere og andre artisters materiale, så det matcher målgruppe, marked og medie. I tilknytning hertil videreudvikler og genfortolker du eksisterende materiale fra tidligere events og sikrer dermed, at materialet følger tidens trends og samtidig understøtter identiteten og genkendeligheden hos det pågældende event. Herudover vil du også blive ansvarlig for design af festivalernes grafiske identitet, herunder videreudvikling af logo, font, plakat og det generelle visuelle udtryk.

Det forventes, at du er uddannet grafiker med et par års erfaring efter endt elevtid. Det er et krav, at du har erfaring med Adobe-pakken – herunder InDesign. Du behersker dansk og engelsk på højt niveau.

Som person arbejder du selvstændigt, fokuseret og med et godt overblik, der gør dig i stand til roligt at håndtere mange inputs, opgaver og korte deadlines. Du er grundig og detaljeorienteret samt kendetegnet af din kreativitet, din æstetiske sans og din entusiasme. Du har en fremragende visuel forståelse og et stort drive, og du evner at formidle budskaber ved hjælp af trykt materiale. Du brænder for grafisk kommunikation, de nyeste tendenser og du arbejder ambitiøst, proaktivt og med et omstillingsparat mindset.

Det forventes, at du bor i hensigtsmæssig køreafstand til kontoret i Aarhus.

Vi tilbyder dig muligheden for at blive en del af et kreativt, ambitiøst og kompetent team kendetegnet af en god og uformel omgangstone og et godt arbejdsmiljø med plads til forskellighed. Du bliver en del af en af Danmarks største kommercielle koncert- og festivalarrangører, der hver dag arbejder for at bringe koncerter, festivaler og andre events til nye højder.

Stillingen kan søges her.

For yderligere information om stillingen rettes henvendelse til chefkonsulent fra Sensu A/S, Morten Thomsen på tlf. +45 40 58 64 15.

Foto: Jonas Svendsen